Sport

Fordulatos meccsen "testvéries" döntetlen a lengyelek ellen

Fordulatos meccsen "testvéries" döntetlen a lengyelek ellen

2021. március 25., csütörtök
Fordulatos meccsen "testvéries" döntetlen a lengyelek ellen

A magyar válogatott mindkét játékrész elején betalált: az első felvonásban Sallai, a másodikban Szalai Ádám talált a lengyel kapuba.

A második bekapott gól után Paulo Sousa, a vendégek szövetségi kapitánya hármat cserélt egyszerre, és ez később kulcsmomentumnak bizonyult, hiszen két perc alatt egyenlített csapata: előbb a csereként beálló Krzysztof Piatek talált be, majd a szintén csereként pályára lépő Kamil Jozwiak révén egalizáltak a lengyelek.

A magyar csapat a hirtelen jött egyenlítés ellenére nem roppant össze, sőt, Szalai Ádám beadása után Willi Orbán góljával ismét átvette a vezetést. Igaz, sokáig nem örülhettek Marco Rossi tanítványai, ugyanis pár perccel később Levandowski szépségdíjas találattal ismét egyenlített.

A ráadásban Fiola Attila megkapta második sárga lapját, így a Fehérvár hátvédje nem játszhat a következő, San Marino elleni selejtezőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.