Közélet

Egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást

Egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást

2021. március 18., csütörtök
Egyre többen szegik meg a kijárási korlátozást

Szerdán 336 rendőri intézkedés történt a kijárási tilalom, a közterületi magatartási szabályok, a csoportosulások és a gyülekezések tilalmának megszegése miatt - közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.

Kiss Róbert jelezte, hogy ezzel - a tilalom november 4-ei bevezetése óta - már 51 516 emberrel szemben intézkedtek a kijárási tilalom megszegése miatt.

Az alezredes elmondta, hogy szerdán a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt 567 személlyel szemben intézkedtek a rendőrök, így a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló kormányrendelet szeptember 21-ei hatályba lépése óta 34 490 rendőri intézkedés történt ilyen ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.