Hírzóna

Nacsa Lőrinc: kormánypártok megvédik a magyar családokat és vállalkozásokat

Nacsa Lőrinc: kormánypártok megvédik a magyar családokat és vállalkozásokat

2021. február 20., szombat
Nacsa Lőrinc: kormánypártok megvédik a magyar családokat és vállalkozásokat

A Fidesz-KDNP a koronavírus-járvány miatt kialakult válságban is megvédi a magyar családokat és vállalkozásokat, és július elsejéig meghosszabbította a gazdaság-újraindítási akcióterv részeként bevezetett hitelmoratóriumot - közölte a KDNP frakciószóvivője videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc a videóban hozzátette: az intézkedés több mint egymillió embernek segít, és 400-450 milliárd forintot hagy a magyar családoknál, vállalkozásoknál. Ha a baloldalon múlna, keddtől már nem volna hitelmoratórium, mert kijelentették, hogy nem hajlandóak megszavazni a veszélyhelyzet meghosszabbítását - mondta, hozzáfűzve: a baloldal ezzel veszélybe sodorná a családok megélhetésének biztonságát és a munkahelyeket.

A szóvivő szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és a szocialisták "a devizahitelekkel egyszer már adósságspirálba kergették az embereket, a nehéz időkben magukra hagyták őket, és minden jel arra mutat, most is ezt tennék."

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP támogatja "a kormány világszerte egyedülálló intézkedését", és kész minden segítséget megadni a kormánynak, hogy a nehéz időben védelmet nyújthasson az embereknek - hangsúlyozta.

Azt mondta: "Gyurcsányék adóemelésekkel és megszorításokkal egyszer már megmutatták, hogyan kezelnék a válságot: ők csak további terheket róttak az emberek vállára". A Fidesz-KDNP más utat választott: támogatja a válság miatt nehéz helyzetbe került családokat, vállalkozásokat, és nem hagyja őket magukra - jelentette ki Nacsa Lőrinc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.