Krimi

Pénztárcatolvajt keresnek a szentesi zsaruk

Pénztárcatolvajt keresnek a szentesi zsaruk

2021. január 3., vasárnap
Pénztárcatolvajt keresnek a szentesi zsaruk

A Szentesi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A feljelentés szerint az elkövető november 3-án délelőtt az egyik szentesi áruházban eltulajdonította a sértett által ott hagyott krémszínű pénztárcát, az abban lévő készpénzzel, bankkártyával és okiratokkal együtt. Az ismeretlen tettes később megpróbált a lopott kártyával fizetni, azonban a tranzakció meghiúsult. Ekkor a biztonsági kamera felvételt készített a gyanúsítottról.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43. sz.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.