/

Online konferenciát rendez a Szent Gellért Plébánia

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Online konferenciát rendez január 24-én, 15 órától a Kárpát-medence hazai- és külhoni közösségeivel a szegedi Szent Gellért Plébánia.

A Ferenc pápa által meghirdetett Isteni Ige vasárnapján azokkal a pécsi, debreceni, székesfehérvári, pozsonyi, komáromi, gyulafehérvári, kolozsvári, valamint szabadkai csoportokkal szeretnének kapcsolatot teremteni, amelyek 2016 és 2020 között részt vettek az Ó- és az Újszövetségi Biblia felolvasásában.

Előadást tart Bábel Balázs kalocsai érsek, Kovács Gergely gyulafehérvári érsek, Balog Zoltán, a Dunamelléki Református egyházkerület püspöke, Martos Levente Balázs, a Pápa Biblikus Bizottság tagja, továbbá Pecsuk Ottó, a Magyar Bibliatársulat elnöke és Akyama Manabu, a Tsukuba (Japán) egyetem professzora.

A konferenciába, amelynek része Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar Liszt Ferenc-díjas karmestere által válogatott zenei összeállítás, mintegy ezren kapcsolódhatnak be.

A „bibliás imaórán” való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a pandibalazs@regio10.hu e-mail-címen lehet.

Videó!
Előző sztori

Négy külföldi kamionsofőr is pórul járt Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Hazánkban is megjelent a koronavírus új, fertőzőbb változata