Közélet

Online konferenciát rendez a Szent Gellért Plébánia

Online konferenciát rendez a Szent Gellért Plébánia

2021. január 13., szerda
Online konferenciát rendez a Szent Gellért Plébánia

A Ferenc pápa által meghirdetett Isteni Ige vasárnapján azokkal a pécsi, debreceni, székesfehérvári, pozsonyi, komáromi, gyulafehérvári, kolozsvári, valamint szabadkai csoportokkal szeretnének kapcsolatot teremteni, amelyek 2016 és 2020 között részt vettek az Ó- és az Újszövetségi Biblia felolvasásában.

Előadást tart Bábel Balázs kalocsai érsek, Kovács Gergely gyulafehérvári érsek, Balog Zoltán, a Dunamelléki Református egyházkerület püspöke, Martos Levente Balázs, a Pápa Biblikus Bizottság tagja, továbbá Pecsuk Ottó, a Magyar Bibliatársulat elnöke és Akyama Manabu, a Tsukuba (Japán) egyetem professzora.

A konferenciába, amelynek része Gyüdi Sándor, a Szegedi Szimfonikus Zenekar Liszt Ferenc-díjas karmestere által válogatott zenei összeállítás, mintegy ezren kapcsolódhatnak be.

A „bibliás imaórán” való részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni apandibalazs@regio10.hue-mail-címen lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.