Egészség

Már a mentősöket is támadják az oltásellenesek

Már a mentősöket is támadják az oltásellenesek

2021. január 8., péntek
Már a mentősöket is támadják az oltásellenesek

A felelősen gondolkodó életmentő közösség tagjai saját szemükkel láthatták, mennyire komoly (akár életveszélyes) panaszokat okozhat a Covid-19, ezért számukra egyértelmű volt a döntés a vírust megfékezni képes vakcina mellett. Azonban ezzel a logikus magyarázattal sem sikerült meggyőzni azt a néhány oltásellenes kommentelőt, akik vállalhatatlan stílusban estek a mentőknek a poszt alatt.

Egy fehérvári targoncás például "84 karakteren keresztül gyűlölködött, amiért bajtársaink "pénzért chipeltetik magukat", míg egy pécsváradi édesanya mérget remélt a fecskendőbe vakcina helyett. A biztosítékot végül az a karcagi tanár csapta le, aki a képen szereplő bajtársunk halálát kívánta, amiért beoltatta magát" - írják.

A mentők azt kérik, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjanak a védőoltásról, mert csak együtt sikerülhet legyőzni a vírust.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.