Krimi

Lopott pénzből vásárolt gépkocsit egy szegedi tolvaj

Lopott pénzből vásárolt gépkocsit egy szegedi tolvaj

2021. január 30., szombat
Lopott pénzből vásárolt gépkocsit egy szegedi tolvaj

A megalapozott gyanú szerint a fiatal férfi január 26-án este nyitotta ki a gépkocsit, amely a külvárosban parkolt. A járművet átkutatta, eközben magához vette a sértett pénztárcáját, amiben személyes iratok mellett kétszázharmincezer forint volt. A bankjegyeket kivette, a tárcát pedig egy közelben lévő kuka tetejére tette, ezután sietve távozott. A tulajdonos csak másnap reggel vette észre a lopást, majd feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök az adatgyűjtés során 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, elmondta azt is, hogy a lopott pénzből vett egy autót, amit le is foglaltak tőle a nyomozók. Vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.