Sport

Hóemberek szurkoltak a Sepsiszentgyörgynek

Hóemberek szurkoltak a Sepsiszentgyörgynek

2021. január 23., szombat
Hóemberek szurkoltak a Sepsiszentgyörgynek

Mintegy 200 hóemberrel népesítették be a lelátót a román Liga 1-ben szereplő Sepsi OSK labdarúgócsapatának szombati mérkőzésére a sepsiszentgyörgyi szurkolók.

A drukkerek így próbálták biztosítani a jelképes közönséget az Astra Giurgiu elleni bajnokin, amelyet a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játszottak. A hóemberek többsége hóból, némelyike kartonból készült és a klub színeit hirdető piros-fehér mezt, sálat vagy sapkát kapott.

A Sepsi OSK magabiztos győzelemmel hálálta meg a szurkolói leleményességet. A csapat már az első félidőben három gólt rúgott, a találkozó pedig 4-1-es hazai sikerrel végződött.

A székelyföldi csapat hetek óta a tabella negyedik helyét foglalja el a Liga 1-ben a bukaresti FCSB, a kolozsvári CFR és a craiovai Universitatea mögött. A lejátszott 18 bajnoki mérkőzés közül az OSK nyolcat megnyert, hármat elvesztett, a többin pedig döntetlen lett az eredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.