Videó!

Akár zavargások is lehetnek Magyarországon?

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Földi László meggyőződése, hogy az Orbán-kormány leváltását minden eszközzel és minden módon megpróbálja elérni a baloldal, nem is feltétlen Magyarországról, hanem külföldről - derült ki a Hír TV-nek adott nyilatkozatából.

A volt hírszerző a Hír TV Magyarország élőben című műsorában a jelenleg az Egyesült Államokban zajló események kapcsán elmondta, az az erőtér, amelyet Barack Obama volt amerikai elnök képvisel, nem az amerikai kormányzat, hanem az a gazdasági háttér erőtér, amely az USA-t és Európát – benne pedig Magyarországot is – irányítani szeretné az ő érdekei szerint.

Földi László szerint a nemzeti érdek vagy az összeurópai érdek nem lesz fontos abból a szempontból, hogy kik lehetnek a különböző államok vezetői.

Hogy milyen irányt vehetnek a különböző trendek és tendenciák, az eldöntetett dolog és aki ebben a szerepben nem hajlandó megfelelni vagy mást gondol, azt le fogják váltani, bármilyen eszközzel – tette hozzá.

Arra a felvetésre, hogy már most hallani olyan hangokat, ha veszít a Fidesz–KDNP 2022-ben, akkor a Capitolium ostromához hasonló események fognak Budapesten lejátszódni, Földi László úgy fogalmazott, bárki győz, nem ússzuk meg balhé nélkül, a kérdés az, hogy mekkora lesz a felfordulás.

Ha az Orbán-kormány nyer, akkor nagyon nagy lesz, ha veszít, akkor is lesz, mert azt kell bizonyítani, hogy nincs egy jobb és nincs rosszabb oldal (…) nagyon nehezen lehet elképzelni bármilyen forgatókönyv szerint is, hogy teljes nyugalomban, normálisan, az emberek és a szavazók érdekében történjenek a dolgok

– prognosztizálta a biztonságpolitikai szakértő.

(Hír TV, fotó: Craig Lassig – MTI/EPA)

Előző sztori

Távozik posztjáról a makói alpolgármester

Következő sztori

138 bevándorlót csíptek nyakon egy nap alatt Csongrád-Csanádban