Sport

Marad a MOL-Pick Szegednél Martin Stranovsky

Marad a MOL-Pick Szegednél Martin Stranovsky

2020. december 28., hétfő
Marad a MOL-Pick Szegednél Martin Stranovsky

- Martinnal elégedettek voltunk és nagy szükségünk van rá, így 2021. június 30-ig meghosszabbítottuk a szerződését, azaz az idény végéig minket erősít majd – jelentette be Kiss Bence, a MOL-Pick Szeged cégvezetője.

- Már amikor Szegedre érkeztem, elmondtam, hogy hatalmas lehetőséget kaptam az élettől, Európa egyik legjobb csapata hívott, hogy segítsek. Nagyszerű helyre, kiváló közösségbe kerültem, így örömmel írtam alá a szezon végéig szóló szerződésemet. Nagyon várom, hogy januárban újból munkához lássunk, és elvégezzek egy olyan alapozást, amelytől még jobb, még eredményesebb lehetek. Bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetnek majd a szurkolóink is a lelátóra, mert nagyon szeretnék előttük is játszani, és megtapasztalni azt a hangulatot, amelyről híres az újszegedi sportcsarnok – nyilatkozta Martin Stranovsky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.