Közélet

Jobb jövőben bíznak a szegedi állatvédők

Jobb jövőben bíznak a szegedi állatvédők

2020. december 31., csütörtök
Jobb jövőben bíznak a szegedi állatvédők

Balogh Ernő, a szervezet alapítója elmondta, ők is, mint sok más szervezet, az online térbe szorultak. Ez újdonság volt, de megpróbálták, így az iskolás korúakat az interneten keresztül igyekeztek elérni a felelős állattartás jegyében.

Hozzátette, a szegedi KontaktPont irodában is alig tudtak programokat szervezni, vagy éppen fogadni az állatbarátokat. Kiemelte, ivartalaníttatási programjaikat „miniprojektek” keretein belül tudták végezni Szegeden és Budapesten segítők közreműködésével.

Az alapítvány 2021-ben reméli, hogy több oktatási intézménybe eljuthatnak. Emellett a becsületes állatvédelemért is küzdeni fognak, hiszen azt szeretnék, ha a legálisan működő szervezetek több megbecsülést kaphatnának. Az illegális szervezetekkel, szaporítótelepekkel szemben ugyanakkor felvilágosító kampányok keretében lépnek majd fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.