Krimi

Ismét lebukott a részeg sofőr Szegeden, börtönbe kerülhet

Ismét lebukott a részeg sofőr Szegeden, börtönbe kerülhet

2020. december 8., kedd
Ismét lebukott a részeg sofőr Szegeden, börtönbe kerülhet

A vádirat szerint a vádlott augusztus 29-én éjfél körül közlekedett Szeged belterületén az általa vezetett személygépkocsival. A szolgálatot teljesítő helyi rendőröknek gyanús lett az autó bizonytalan úttartása, ezért igazoltatták a férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a vádlott szeszes italt fogyasztott, bűncselekményi értékhatárt meghaladó mértékű ittas állapotot eredményező mértékben.

A vádlott a cselekményt a korábban vele szemben hasonló jellegű cselekmény miatt kiszabott szabadságvesztés büntetésből való feltételes szabadságra bocsájtás és járművezetéstől eltiltás hatálya alatt követte el.

A járási ügyészség a vádlottal szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emelt vádat, amelyet különös visszaesőként követett el. A vádiratában a járási ügyészség a vádlott előéletére és személyében rejlő társadalomra veszélyességre is figyelemmel végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt, a járművezetéstől eltiltás mellett.

A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.