Krimi

Elkapták a menekülő szentesi bankrablót

Elkapták a menekülő szentesi bankrablót

2020. december 22., kedd
Elkapták a menekülő szentesi bankrablót

A rendőrségre december 21-én 13 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy nem sokkal korábban egy férfi jelent meg a Szentes belvárosában lévő bankfiókban, ahol egy ügyfelet fenyegetve követelt pénzt az alkalmazottaktól. Az egyik dolgozó eleget tett a követelésnek és több százezer forintot adott át a férfinak, aki ezt követően távozott a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 24 éves helybeli lakos taxival Csongrádra utazott, ezután egy főváros felé tartó vonatra szállt fel. A Csongrád-Csanád megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársaival, akik a honvédekkel közösen Kecskeméten fogták el és állították elő a férfit. A nyomozók szinte hiánytalanul lefoglalták a bankból elvitt pénzt is.

B. Krisztián ellen - őrizetbe vétele mellett - felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. Továbbá a nyomozók kezdeményezik letartóztatását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.