Gazdaság

A Google szerint sokan keresnek lakást Szegeden

A Google szerint sokan keresnek lakást Szegeden

2020. december 21., hétfő
A Google szerint sokan keresnek lakást Szegeden

Az internetes vásárlások 43%-a Google-keresésből származik, de csak az internetezők 0,78%-a jut el a találati lista 2. oldalára. Emiatt minden szektorban óriási a harc a cégek közt azért, hogy a találati listában minél előkelőbb pozíciót szerezzenek és az első oldalra kerüljenek.

Az egyik legfontosabb faktor, hogy hányan linkelnek az oldalunkra

A BP Digital arról folytatott kutatást, vajon kik állnak az élen az egyes iparágakban Magyarországon. Ennek megítéléséhez első lépésben összeszedték a legfontosabb kulcsszavakat. Pénzügyi területen például ezek többek közt a hitel, bankszámla, kölcsön, árfolyam voltak.

Az ingatlanszektort vizsgálva a cég annak is utánajárt, melyik városban található a legtöbb eredmény az “eladó lakás” kifejezésre. Mint kiderült: ha eladó ingatlanról van szó, Szeged a top 10-es listán szerepel. A város az ötödik helyet nyerte el 4900 találattal, maga mögé utasítva többek közt Pécset, Székesfehérvárt és Zalaegerszeget is.

(Forrás: BP Digital)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.