Közélet

Népszerű a Gyógyszerész a háznál elnevezésű szolgáltatás Szegeden és környékén

Népszerű a Gyógyszerész a háznál elnevezésű szolgáltatás Szegeden és környékén

2020. november 15., vasárnap
Népszerű a Gyógyszerész a háznál elnevezésű szolgáltatás Szegeden és környékén

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület és a Hunnia Patika együttműködésében megvalósuló projekt munkatársai tudják, hogy sokan érkeznek záróra előtt a patikába, mert olyan kérdésük, kérésük van, amelyet kellemetlennek éreznek mások előtt feltenni, ezért – kerülve a forgalmas napközbeni órákat – nyitásra vagy zárásra időzítették érkezésüket. A jelenlegi járványhelyzet is tovább nehezítette a betegek, vásárlók életét, hiszen nehezebb úgy időzíteni a vásárlást, hogy jusson idő a kérdéseikre, de a távolságot is tudják tartani, és az időből se fussanak ki.

Sok olyan beteg, egyedül élő idős ember van, akik nem tudnak eljönni a rendszeresen szedett gyógyszereikért, mozgásukban korlátozottak, vagy sokat kellene utazniuk.

A rendszerrel hosszú távon tudják biztosítani mindenkinek azt a lehetőséget, hogy sürgetés nélkül, diszkréten tudjon beszélgetni egy-egy szakemberrel a betegségéről, panaszairól, életmódjáról, házhoz rendelje vényköteles, vagy recept nélkül is kapható gyógyszereit, tápszerét, pelenkát, vagy az ápolási segédeszközöket.

A szakemberek az előre megbeszélt időpontban érkeznek, és minden folyamatot szigorúan dokumentálnak, hogy a jogszabályi feltételeket maradéktalanul betarthassák. A megrendelőknek lehetőségük van ilyenkor feltenni kérdéseiket, átnézhetik közösen a házipatikát, odaadhatják munkatársainknak a lejárt szavatosságú gyógyszereket, és ők gondoskodnak a biztonságos hulladékkezelésről.

A házhoz szállítás havonta egy alkalommal mindenkinek díjmentes Szegeden és 50 kilométeres körzetében. A kiszállítási terület meghatározásakor az a cél vezérelte őket, hogy azokhoz is eljuthassanak a megrendelt gyógyszerek, és azok is élhessenek a tanácsadás lehetőségével, akik városon kívül, kistelepülésen, faluban vagy tanyán élnek.

Elérhetőségek:
+36 20 375 6234 – Általános információ (Szepesi Tamara)
+36 20 376 1465 – Rendelés (Tóth Petra)
+36 20 388 4618 – Gyógyszerészeti tanácsadás (Dr. Jánossy Kinga)

info@gyogyszereszahaznal.hu
https://www.gyogyszereszahaznal.hu/rendeles/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.