Krimi

Négy kocsit is feltört egy tolvaj Vásárhelyen

Négy kocsit is feltört egy tolvaj Vásárhelyen

2020. november 10., kedd
Négy kocsit is feltört egy tolvaj Vásárhelyen

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető július 14. és 17. között négy személygépkocsit tört fel a megyei jogú városban. A járművek ablakait betörte, majd átkutatta azokat. Személyes iratok mellett készpénzt, napszemüveget, mobiltelefont, tabletet, tárcákat, parfümöket, valamint kéziszerszámokat vitt el.

A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A szentendrei járőrök elfogták és előállították a 42 éves férfit

Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók őrizetbe vették a férfit, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.