Kocsmában adott túl a lopott kézi targoncákon egy nagyokos tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a közeli kocsmáig jutott a lopott tárgyakkal - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi november 3-án az egyik megyebeli kisváros pékségének nyitott kapuján bement és az udvarról két darab kézi targoncát, valamint egy szerszámokkal teli ládát tulajdonított el 300 000 Ft értékben úgy, hogy azokkal a nyitott kapun keresztül távozott. A gyanúsított a lopott dolgokkal a közeli kocsmáig gyalogolt, majd ott 2000 Ft értékben eladta azokat.

A lopás vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított több alkalommal volt büntetve, valamint a cselekményt különös és többszörös visszaesőként, továbbá korábbi börtönbüntetéséből történő feltételes szabadságra bocsátásának próbaideje alatt követte el.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a férfi letartóztatását.

Előző sztori

160 (!) migráns próbálkozott hiába egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Szentesen

Legutóbbi hasonló cikkek