Krimi

Kocsmában adott túl a lopott kézi targoncákon egy nagyokos tolvaj

Kocsmában adott túl a lopott kézi targoncákon egy nagyokos tolvaj

2020. november 9., hétfő
Kocsmában adott túl a lopott kézi targoncákon egy nagyokos tolvaj

A megalapozott gyanú szerint a férfi november 3-án az egyik megyebeli kisváros pékségének nyitott kapuján bement és az udvarról két darab kézi targoncát, valamint egy szerszámokkal teli ládát tulajdonított el 300 000 Ft értékben úgy, hogy azokkal a nyitott kapun keresztül távozott. A gyanúsított a lopott dolgokkal a közeli kocsmáig gyalogolt, majd ott 2000 Ft értékben eladta azokat.

A lopás vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését, figyelemmel arra is, hogy a gyanúsított több alkalommal volt büntetve, valamint a cselekményt különös és többszörös visszaesőként, továbbá korábbi börtönbüntetéséből történő feltételes szabadságra bocsátásának próbaideje alatt követte el.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a férfi letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.