Lezárult a nyomozás a vásárhelyi kendertermesztő ügyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hódmezővásárhelyi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, akinek a lakásán több mint egy tucat tő kendert találtak. A gyanúsított laboratóriumi körülmények között termesztette a növényeket, kábítószer birtoklása miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók április 28-án délelőtt tartottak kutatást a feltételezett elkövető hódmezővásárhelyi lakóhelyén. A szemle során a ház emeleti szintjén található fürdőszobában, a mosdó alatt kialakított rejtekhelyen 13 tő élő kendernövényt, valamint a termesztéshez használt eszközöket foglaltak le.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 50 éves férfit. Ellene termesztéssel, tartással elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Előző sztori

100 milliós kokainszállítmányt foglaltak le Röszkén

Következő sztori

Fiatal nőre támadtak egy szegedi trolimegállóban