Sport

Ennél jobb hír és kép nem volt mostanában a MOL-Pick Szeged háza tájáról

Ennél jobb hír és kép nem volt mostanában a MOL-Pick Szeged háza tájáról

2020. október 14., szerda
Ennél jobb hír és kép nem volt mostanában a MOL-Pick Szeged háza tájáról

Az elmúlt hetekben kevés jó hírt olvashattunk a MOL-Pick Szeged háza tájáról. Három sérült játékos mellett heten a koronavírus-fertőzést is elkapták. A csapat a járvány miatt kétszer is karanténban volt, így gyakorlatilag az elmúlt 4 hétből több mint másfél hétig nem tudott edzeni.

A koronavírus-fertőzés miatt a sportolóknak legalább 2, de súlyosabb tünetel esetén 6 hetet is ki kell hagyniuk, így kérdéses, hogy mikor lesz teljes a keret. Bodó Richárdról tegnap írtuk, hogy elkezdett edzeni, majd kedd este egy nyilvános Instagram-bejegyzéssel erősítette meg ezt. A képen a műtétje után edzéseket kezdő Luka Stepancic áll a balján, a jobbján pedig Dean Bombac és Borut Mackovsek. A két szlovén szintén a koronavírus miatt hagyott ki heteket.

Ime a bejegyzés:

https://www.instagram.com/p/CGSn7otJB0T/
A legjobb kép az utóbbi hetekből.

A négy játékos egyelőre nem tarthatott a csapattal, akik ma reggel indultak Portóba a következő BL-mérkőzésükre (csütörtök, 20 óra 45 perc).

(borítókép: www.pickhandball.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.