Krimi

Eltűnt egy csanyteleki férfi

Eltűnt egy csanyteleki férfi

2020. október 6., kedd
Eltűnt egy csanyteleki férfi

A Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 55 éves Oláh László eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi szeptember 11-én reggel csanyteleki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Oláh László körülbelül 180 centiméter magas és 70 kilogramm. Haja fekete, mely néhol kissé őszes, szakállt és bajuszt körszakállként visel. Különös ismertetőjele, hogy arca jobb oldalán, a szeme alatt, egy körülbelül 3 centiméter átmérőjű zsírmirigy, jobb alkarján egy szív alakú, míg bal vállán egy sárkányt vagy kígyót ábrázoló zöldes színű régi tetoválás látható. Eltűnésekor sötét farmer nadrágot, felső ruházatot, baseball sapkát és félcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.