Sport

Méretes zakóba szaladt bele az SZVSE a Fradi II ellen

Méretes zakóba szaladt bele az SZVSE a Fradi II ellen

2020. szeptember 6., vasárnap
Méretes zakóba szaladt bele az SZVSE a Fradi II ellen

Rögtön az első percben Hatvani elé pattant a labda, azonban lövését nem tudta leszorítani, így kihasználatlanul maradt az első hazai helyzet. A 7. percben Pócs Tamás juttatta el a labdát Beretkának, akinek lapos lövését azonban sikerült védnie Szécsi kapusnak. Ami már az első negyed óra után is látszott, hogy mindkét csapat nyílt sisakos mérkőzést szeretett volna játszani a mérkőzés során. Bár a szegediek próbáltak támadásokat vezetni, a vezetést a Ferencvárosnak sikerült megszereznie: Pócsik 18 méterről megeresztett kapáslövése a jobb alsóban landolt:0-1.

A 26. percben megint Pócsik érkezett a kapu közelébe és bár kissé kisodródott, még így is a kapuba tudta juttatni a labdát:0-2. Egy perccel később Beretka mutatott egy ollózós mozdulatot, lövése azonban elkerülte a kaput. Közvetlenül a lefújás előtt Nicolo Mezzonetto a jobbról érkező labdára középen lecsapott, majd kapura lőtt: ezt a lövést Molnár még hárította, a kipattanót azonban a csereként beállt olasz játékos már nem hibázta el, így a csapatok0-3-as állásnál vonulhattak az öltözőbe.

Sajnos a második félidő sem úgy alakult, ahogy a hazaiak szerették volna: bár próbálták tartani magukat és támadásokat építeni, de a ferencvárosiaknak többször igencsak veszélyes szituációkat sikerült kialakítaniuk, Molnár kapusnak többször bravúrt kellett bemutatnia. A 81. percben aztán végleg eldőlt minden, hiszen Redzic az SZVSE kapusával szemben könnyedén juttatta a játékszert a kapuba:0-4. Két perccel később sajnos újabb találatot ünnepelhettek a zöld-fehérek: Hajdú az utolsó pillanatig kivárt, majd elcsavarta a labdát, ami a bal kapufán csattant, a kipattanót pedig ismét Redzic kotorta be, kialakítva ezzel a0-5-ös végeredményt.

Szegedi VSE–Ferencvárosi TC II 0-5 (0-3)
NB III-as bajnoki mérkőzés, Közép-csoport, 8. forduló
Mórahalom, Mórahalom Sportcentrum, 300 néző
Játékvezető: Maml Zoltán, asszisztensek: Topolánszki Szabin és Juhász László
Szegedi VSE: Molnár K., Kormányos, Vastag, Csamangó, Pócs D., Pócs T., Ondrejó, Fülöp, Busa, Beretka, Hatvani
Cserék: Kormányos helyett Papp (46′), Hatvani helyett Kelemen V. (60′) és Ondrejó helyett Zana (62′)
Vezetőedző: Kelemen Balázs
Ferencvárosi TC II:Szécsi, Arday, Szabó, Hajdú, Pócsik, Katona, Molnár T., Leandro, Csonka, Orosz, Gera
Cserék: Szabó helyére Mezzonetto (33′), Pócsik helyére Redzic (75′) és Lendro helyére Dragóner (84′)
Vezetőedző: Máté Csaba
Gólszerzők:Pócsik Botond Benedek (FTC II) 19′ és 26′, Nicoló Mezzonetto (FTC II) 45′ és Damir Redzic (FTC II ) 81′ és 83′
Sárga lap:Vastag Balázs (SZVSE) 60′

(Forrás: SZVSE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.