Sport

Meccs hátán meccs a MOL-Pick Szegednél

Meccs hátán meccs a MOL-Pick Szegednél

2020. szeptember 9., szerda
Meccs hátán meccs a MOL-Pick Szegednél

Két kötelező bajnoki győzelemmel nyitotta a szezont a MOl-Pick Szeged. Az első bajnokin az Orosháza ellen idegenben, a másodikon a Budakalász ellen hazai pályán nyertek magabiztosan, és ez akkor is igaz, ha még itt-ott láthatóan finomítani kell a játékukon.

- Bírjuk a tempót, de van még mit csiszolni a játékunkon, például támadásban gyorsulnunk kell. Erre van még két meccsünk és jó néhány edzésünk a Bajnokok Ligája rajtjáig - mondta lapunknak Bánhidi Bence. A szegediek válogatott beállója azt is elmondta, hogy ugyan nagyon hosszú volt a leállás a koronavírus miatt, de úgy érzi, hogy sikerült mindenkinek formában tartania magát, ami sokat segített az alapozásnál és ez segít abban is, hogy bírják a sorozatterhelést.

A szegediek a biztonságot szem előtt tartva az első hazai meccsükön nem engedték be a nézőket a csarnokba, de ezen is változtatnak, pénteken a kisebbik veszprémi csapat ellen 500 néző szurkolhat a helyszínen. A PSG elleni BL-meccsről egyelőre még nincs döntés, hogy nézők előtt vagy zárt kapuk mögött tartják.

- Természetesen zavaró, hogy nem voltak velünk a szurkolók, de nekünk most ehhez a helyzethez kell alkalmazkodnunk és ezt kifogásként sem lehet felhozni. A biztonság a legfontosabb, de nagyon remélem, hogy rövidesen valamilyen megoldása lesz ennek a helyzetnek - jegyezte meg Bánhidi Bence.

A MOL-Pick Szeged szerdán 18 órától Csurgón játszik bajnoki mérkőzést, majd pénteken 17 óra 15 perckor a Veszprém KKFT látogat Szegedre. A csapat a Bajnokok Ligájában jövő héten csütörtökön este háromnegyed 7-kor lép pályára a PSG ellen.

(borítókép: www.pickhandball.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.