Sport

Félezer szurkoló láthatja a MOL-Pick Szeged következő meccsét

Félezer szurkoló láthatja a MOL-Pick Szeged következő meccsét

2020. szeptember 8., kedd
Félezer szurkoló láthatja a MOL-Pick Szeged következő meccsét

Pénteken 17.15-kor az újonc Veszprémi KKFT-t fogadja csapat az Újszegedi Sportcsarnokban. A klub a honlapján közölte, hogy bár szeretnék, ha minél többen vehetnének részt a mérkőzésen, teszt jelleggel most csak korlátozott darabszámú, 500 darab jegyet értékesítenek, s csak azok vehetnek belépőt, akik a 2019-2020-as szezonban érvényes bérlettel rendelkeztek.

A különleges helyzet különleges megoldásokat igényel, így sajnos mind a jegyértékesítés, mind pedig a mérkőzés megrendezése során különleges előírásoknak kell megfelelni.

A jegyek megvásárlására szeptember 8-án kedden, valamint szeptember 10-én, csütörtökön 17.00-tól 20.00 óráig van lehetőség a Pick Kézilabda Zrt. központi irodájában (6720 Szeged, Deák Ferenc utca 28-30.). A jegyvásárlás elengedhetetlen feltétele a 2019-2020-as szezonra érvényes bérlet, így azt a vásárláshoz mindenképpen hozzátok magatokkal.

A vásárlás során az épületben egyszerre maximum 5, míg az irodában maximum 2 vásárló tartózkodhat. Arcmaszk használata kötelező, a sorban egymástól a másfél méteres távolságot kötelező betartani. Érkezési sorrendben történik a vásárlás, ha elfogy az 500 jegy, a jegyárusítás véget ér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.