Közélet

Elmarad a szegedi légi parádé

Elmarad a szegedi légi parádé

2020. szeptember 3., csütörtök
Elmarad a szegedi légi parádé

Mint írják, a magyar kormány által az elmúlt napokban hozott beutazási korlátozások, valamint az illetékes hatóságok javaslatai alapján 2020-ban üres marad a szegedi repülőtér szeptember 11. és 13 között. A szervezők közel egy éven át azon dolgoztak, hogy ez a három nap ismét a repülésről, a repülőkről és a repülősökről szóljon, de - hasonlóan sok más rendezvényhez - az idei évben a Szeged International Airshow is a COVID áldozata lett.

Az idei évi rendezvény lett volna az első olyan esemény, amelynek kibővített légi programját az EAC - European Airshow Council is felvette a nemzetközi naptárába.

A SZIA szervezői,megköszönve a látogatók eddigi türelmét és támogatását, az idei elővételes bérletek árát automatikusan visszautalja az eredeti tranzakciónál használt bankszámlára, a személyesen vásárolt bérletek pedig visszaválthatóak az SZKT ügyfélszolgálati irodájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.