Sport

Elmarad a Futball Éjszakája Szegeden

Elmarad a Futball Éjszakája Szegeden

2020. szeptember 3., csütörtök
Elmarad a Futball Éjszakája Szegeden

A Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata a következő közleményt juttatta el lapunkhoz:

"Sajnálattal közöljük, hogy a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, az országosan emelkedő COVID-19 fertőzésszámokra való tekintettel úgy döntött, nem tartja meg a Futball Éjszakája országos kampánnyal kapcsolatban tervezett rendezvényét a Szent Gellért Fórumban.

A bajnoki mérkőzések megrendezése kötelező feladat a klub számára, ellentétben a szeptember 4-ére, péntekre tervezett rendezvénnyel. A legfontosabb az emberek egészségének megőrzése és a fertőzés veszélyének minimalizálása, ezért azt a felelős döntést hoztuk, hogy jelen helyzetben a legbiztonságosabb, ha nem tartjuk meg a szeptember 4-ére, péntekre tervezett aktivitásokat.

A nagy érdeklődésre való tekintettel azonbana későbbiekben próbáljuk kárpótolni azokat, akik most regisztráltak, illetve jelezték részvételi szándékukat. Amennyiben az egészségügyi helyzet lehetővé teszi, hasonló programokkal nyitott napot tartunk.

Akik már megváltották jegyeiket, azok azinfo@szgf.hue-mail-címen tudnak érdeklődni a visszaváltás menetéről.

Megértésüket köszönjük!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.