Krimi

Szatír támadt egy nőre Szegeden

Szatír támadt egy nőre Szegeden

2020. augusztus 4., kedd
Szatír támadt egy nőre Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki tavaly áprilisban Szegeden szexuális erőszakot követett el egy nővel szemben, arra kényszerítve őt, hogy eltűrje, amint önkielégítést végez - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint a vádlott az éjféli órákban egy egyedül sétáló nőre lett figyelmes Szeged móravárosi városrészén. Követte a hazaérő sértettet, aki társasházi otthona bejáratán át éppen a lépcsőházba lépett be. Ekkor a nőt a vállánál megragadta és a lépcsőházi előtérbe belökte. A sértett próbált segítségért kiabálni valamint a vádlott szorításából kiszabadulni és elmenekülni, azonban a férfi a földön fekvő nőt a lábainál fogva visszahúzta. Ezt követően őt a testével a földhöz szorította, és nemi szervét előbb ruházatán át, majd azt róla lerángatva fogdosni kezdte. Ezután a sértett száját egyik kezével mindvégig befogva a vádlott önkielégítést végzett, majd a helyszínt elhagyta.

A cselekmény következtében testszerte zúzódásos sérüléseket szenvedő sértett a vádlottal szemben joghatályos magánindítványt terjesztett elő, azaz kérte megbüntetését.

A vádlottat a járási ügyészség szexuális erőszak bűntettének elkövetésével vádolja. A vádemeléskor letartóztatás kényszerintézkedés hatálya alatt álló vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.