Vélemény

Mi lenne, ha…?

Mi lenne, ha…?

2020. augusztus 26., szerda
Mi lenne, ha…?

Valószínűleg Gyurcsányné lenne Magyarország miniszterelnöke, ezt már nehéz fokozni, de színezzük csak tovább. Vadai Ágnes kapná meg a miniszterelnök-helyettesi posztot. Fekete-Győr András vagy esetleg Donáth Anna lenne a külgazdasági és külügyminiszter, hiszen ők már úgyis odatették magukat a nyugatnak (finoman kifejezve). Palkovics miniszter úr helyére mondjuk odakerülne Bangoné, az innovatív helyesírás feltalálója, esetleg az önműködő zárszerkezetek szakértője, Kunhalmi Ágnes. Persze lenne helye Varjú Pókember Lászlónak és Dr. Tóth Bertalan elérné, hogy ne csak a NER-lovagok mehessenek a Balatonhoz, ahol amúgy is minden ingyen lenne. Náluk ez így szokás, már volt alkalmuk bemutatni a szocialista kormány alatt (ez a szarkazmus helye).

Hát egy ilyen kormánnyal Virág elvtárs újra megnyithatná a szocialista szellem vasútját az egyszer biztos. Persze nem lennének tétlenek sem: megszűnne a csok, a nagyszülői gyed, a nagycsaládosok autóvásárlási támogatása, újra fizetni kellene a tankönyvekért, nem lenne többé Erzsébet-tábor, Brüsszel diktálná a rezsi árát és az adók mértékét…

Amit viszont kapnánk, azt már most láthatjuk kicsiben a baloldali vezetésű kerületekben: szivárványos zászló, korrupció, hazugságok, kosz, szemét, idiótán felfestett, életveszélyes bicikliutak, teszetosza vezetés, politikai alapú tisztogatás minden állami intézményben, cégnél és egyetemeken, na meg egy hatalmas IMF-hitel…

Ezt elolvasva nekem NER-lovagnak (netán propagandistának) meghűlt a vér az ereimben. Pedig majdnem elfelejtettem balliberális oldal lámpavassal és kisemmizéssel való fenyegetését. Ergo, ezen sorok írója is könnyedén egy kandeláber cirádás szerkezetén végezhetné és Villonként tűnődhetne, nyakán érezve, hogy hátsója mily nehéz. Nem túl vonzó perspektíva…

Gyurcsánynak ott volt a lehetőség, hogy bizonyítson, ahogy ott volt Bajnainak is. Amit elértek az az emberek elszegényedése volt, a gazdaság a padlón hevert, elvették még a tizenharmadik havi nyugdíjat is és belehajszolták a magyarokat a devizahitelek csapdájába.

Érdekes, most meg náluk van a bölcsek köve, hirtelen mindent tudnak és mindent meg is tennének a hazáért.

Hát köszi, ez olyan, mint most az USA-ban Joe Biden, aki meg akarja menteni az Egyesült Államokat és tudja mi kell az amerikai népnek. Hmmm, érdekes, ő volt az alelnök, miért nem mondta meg a tutit Obamának?

A hataloméhes kommunisták és neomarxisták mind egy srófra járnak, az ígérgetés nagymesterei és a tettek temetői. A baloldal ifjú titánjai pedig egy háromnapos borostát leszámítva még semmit sem produkáltak, persze nem mintha bármit is elvárnánk tőlük.

Georg Spöttle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.