Közélet

Javítják a kátyúkat a Felső Tisza-parton

Javítják a kátyúkat a Felső Tisza-parton

2020. augusztus 19., szerda
Javítják a kátyúkat a Felső Tisza-parton

Az állami tulajdonú Magyar Közút munkatársai renoválják az elmúlt hetekben különösen nagy forgalmat lebonyolító, úthibákkal tarkított Felső Tisza-part érintett szakaszát.

Mint ismeretes, miután lapunk februárban jelezte, hogy egy méretes kátyú éktelenkedik a Felső Tisza-parton, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. kijavította az úthibát. Jelenleg az állami kézben lévő Magyar Közút renoválja a sok helyen kátyús és nyomvályús útszakaszt.

– A nagyberuházások által megnövekedett építési forgalom miatt most nincs értelme a teljes körű felújításnak, de jövő év végére, miután elkészül az új sportcsarnok, terveink szerint partfaltól házfalig megújulnak a városrész főbb közlekedési útvonalai és a környező utcák egyaránt – fogalmazott Szabó Bálint, a Mindenki Szegedért Mozgalom vezetője.

Az önkormányzati képviselő hozzátette, a jelenlegi munkálatok nem zavarják csúcsidőben a forgalmat, ugyanis a Magyar Közút munkatársai olyan időintervallumban dolgoznak, amikor viszonylag kevesen autóznak a Felső Tisza-parton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.