Közlekedés

Ismét ingyen regisztrálják a bringákat Szegeden

Ismét ingyen regisztrálják a bringákat Szegeden

2020. augusztus 26., szerda
Ismét ingyen regisztrálják a bringákat Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez augusztus 27-én 14 és 18 óra között. A szakemberek a Párizsi körút 1622. szám alatt várják aprogramba jelentkezőket.

A„BikeSafe”célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorításaés a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. Ehhez mindenki hozza magával a következőket:

- kerékpárját
- személyazonosító igazolványát
- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

Egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, a sorban álláskor az egymástól való 1,52 méter távolságot tartani kell, valamint kérik a védőmaszk viselését a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.