Hírzóna

Hangfalat lopott egy fiatal Csongrádon

Hangfalat lopott egy fiatal Csongrádon

2020. augusztus 18., kedd
Hangfalat lopott egy fiatal Csongrádon

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki egy hordozható hangszórót tulajdonított el Csongrádon. Lopás miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a 20 éves férfi július 28-án bement egy családi ház udvarára a városban. A területet átkutatta, majd az ott lévő raktárból elvitt egy bluetooth-os partihangszórót, a hozzá tartozó mikrofonnal és távirányítóval együtt. A műszaki cikket nem sokkal ezután értékesítette is. A tulajdonos csak másnap észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás vétség elkövetésénekmegalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A megtartott kutatás során az egyenruhások lefoglalták a hangfalat és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.