Közélet

2,4 milliárdból újul meg a makói Almási iskola

2,4 milliárdból újul meg a makói Almási iskola

2020. augusztus 8., szombat
2,4 milliárdból újul meg a makói Almási iskola

Újabb komoly sikert könyvelhet el Makó a fejlesztési források elnyerésében, a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint ugyanis a korábbi 1,4 milliárd forint helyett 2,4 milliárd forintra növelték a MakóiÁltalánosIskolaés Alapfokú MűvészetiIskola AlmásiTagintézményének felújítására fordítható összeget - számolt be a Makó Híradó.

A régi iskola épületei, eszközei műszakilag és funkcionálisan is elavultak, ezért a beruházás során a jelenlegi 15 tantermes iskolaépület és különálló tanári épület helyett egy új, 16 tanteremből, csoportszobákból és tanári, valamint szükséges egyéb helyiségekből álló intézményt építenek, valamint a működéshez szükséges bútorokat, informatikai- és taneszközöket is vásárolnak. Mindez óriási siker a városnak, hiszen az elmúlt évtizedekben ekkora oktatási célú fejlesztés nem történt Makón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.