Közélet

Megszépült a vásárhelyi járási hivatal udvara

Megszépült a vásárhelyi járási hivatal udvara

2020. július 10., péntek
Megszépült a vásárhelyi járási hivatal udvara

Virágszigetek, új, kövekkel feltöltött kerítés borostyánnal, virágládák és padok – megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai udvara. Juhász Tünde Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott úgy véli, hogy aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire.

Három hónap alatt megszépült a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatalának Ady Endre utcai udvara. A zöldítés jegyében immár nem csupán térburkolat uralja a környezetet. Kis virágszigetek törik meg a monotonitást, amelyekben főként évelő növények, hortenziák, kecskerágók, rózsák és cserjék kaptak helyet. A hivatal oldalsó kerítése is megújult, a régit teljesen elbontották, helyére pedig kövekkel feltöltött változat került, amelyen borostyán fut. Eléje 10 virágládát helyeztek ki, kecskerágóval, levendulával és rózsával. Hiánypótlásként pedig padok is helyet kaptak a kerítés előtt. – Nemcsak az épületeinket igyekszünk időről időre megújítani, fejleszteni, hanem azok környezetét is. Fontos a szakmai munka, de ugyanolyan fontos az is, hol, milyen körülmények között fogadjuk az ügyfeleinket – jegyezte meg Juhász Tünde Csongrád-Csanád megye kormánymegbízottja. Hozzátette: ügyfélbarát ügyintézéssel várják és szolgálják a hozzájuk fordulókat, de alapvető az is, hogy a külső és belső színvonal összhangban legyen.Aki igényes szakmai munkát végez, annak a hivatalának a rendezettsége is mutatja, hogy odafigyel az ügyfeleire – fogalmazott a kormánymegbízott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.