Hírzóna

Hazahozták a megtalált szentesi nő gyilkosát - videó!

Hazahozták a megtalált szentesi nő gyilkosát - videó!

2020. július 24., péntek
Hazahozták a megtalált szentesi nő gyilkosát - videó!

A rendőrök az osztrák hatóságtól átvették D. Lajost, akit Magyarországra szállítottak, gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek - közölte a Készenléti Rendőrség.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi Osztályának munkatársai július elején megtalálták a 2006 júliusában szentesi albérletéből eltűnt édesanya földi maradványait. A nő korábbi élettársa – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. Lajos – a bíróság európai elfogatóparancsa alapján Olaszországban volt őrizetben, Magyarországnak történő átadása július 23-án történt meg. A férfit a KR NNI nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=1X96S2aqt9A&feature=emb_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.