Hírzóna

Bicikliket lopott egy fiatal pár Apátfalván és Magyarcsanádon

Bicikliket lopott egy fiatal pár Apátfalván és Magyarcsanádon

2020. július 10., péntek
Bicikliket lopott egy fiatal pár Apátfalván és Magyarcsanádon

A járőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogtak egy párt, akik a megalapozott gyanú szerint kerékpárokat loptak el Apátfalváról és Magyarcsanádról. Eljárás indult ellenük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A feltételezett elkövetők július 7-én délután először Apátfalváról vittek el egy biciklit, amit tulajdonosa lezáratlanul hagyott egy kerékpártárolóban. A 24 éves férfi tekert, 19 éves párja pedig a csomagtartón utazott. Magyarcsanád felé indultak, ahol a Fő utcán ugyancsak találtak egy letámasztott kétkerekűt, amely nem volt lezárva. A férfi körbenézett, majd amikor megbizonyosodott arról, hogy senki sem látja, átült, így már ketten két kerékpárral közlekedtek. Nem jutottak messzire, ugyanis az apátfalvi sértett idő közben értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményként egy órán belül elfogták, és a Makói Rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. Gyanúsítotti kihallgatásán a páros részletes beismerő vallomást tett, ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a bicikliket lefoglalták, majd visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.