Hírzóna

Betörtek egy szegedi étterembe

Betörtek egy szegedi étterembe

2020. július 29., szerda
Betörtek egy szegedi étterembe
Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 20 éves helybeli férfi ellen, aki betört egy étterembe Szegeden - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető július 25-én hajnalban feszítette fel a belvárosban lévő vendéglátóegység bejárati ajtajátés bement. Az épületben kutatást végzett, a pénztárgépből kivett több ezer forintot, majd távozott. Az üzlet tulajdonosa csak pár órával később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a járőrök 24 órán belül a belvárosban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették,és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.