Hírzóna

Volt dolguk bőven a megye tűzoltóinak

Volt dolguk bőven a megye tűzoltóinak

2020. június 23., kedd
Volt dolguk bőven a megye tűzoltóinak

Hat műszaki mentéshez riasztották Csongrád-Csanád lánglovagjait a hétfői nap folyamán - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Hétfőn a reggeli órákban

Makón

, a Csanád vezér téren egy épület homlokzatáról vakolat hullott. A műszaki mentést a makói hivatásos tűzoltók kézi erővel végezték el. Hétfőn délelőtt

Csongrádon

, a Körös-torok üdülőtelepen nagyméretű fa hasadt a villanyvezetékre. A fát a csongrádi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el.

Szegeden

, a Liszt utcában nagyméretű fa dőlt egy garázsra. A kidőlt fát a város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével távolították el.

Hódmezővásárhelyen

, a Bajcsy-Zsilinszky utcában szakadt le egy faág, amely a parkoló járműveket veszélyeztette. A lehasadt fát a város hivatásos tűzoltói távolították el. Délután

Szegeden

, a Székely soron szintén egy nagyméretű faág hasadt le, amely veszélyeztette a forgalmat. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el. A nagy esőzés miatt az esti órákban

Makón

, a Berzsenyi utcában a belvízelvezető árokból csapadékvíz öntött ki, amely lakóépületet veszélyeztetett. A vizet a makói hivatásos tűzoltók szivattyúzták ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.