Hírzóna

Teherautó szállított teherautót az M5-ösön, csúnya vége lehetett volna - videó!

Teherautó szállított teherautót az M5-ösön, csúnya vége lehetett volna - videó!

2020. június 30., kedd
Teherautó szállított teherautót az M5-ösön, csúnya vége lehetett volna - videó!

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök súlyos balesetet előztek meg azzal, hogy egy szabálytalanul közlekedő járművezetőt szűrtek ki a forgalomból az M5-ös autópályán - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai június 27-én fokozott ellenőrzést tartottak a sztrádán. Az akció elsődleges célja a szabálytalan teherszállítást végző járművezetők kiszűrése volt. Ennek során az egyenruhások megállítottak egy tehergépkocsit, amely egy másik - kerekek nélküli - teherautót szállított szabálytalanul. A kamion rakterén túlnyúló szállítmány nem volt a jogszabályban előírtak szerint megjelölve. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a szállított kisteherautót rögzítő egyik heveder a súrlódástól már erősen megrongálódott. Amennyiben a rögzítés elszakad, a rakomány akár az úttestre is zuhanhatott volna. A járművezetővel szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki és intézkedtek a balesetveszélyes állapot megszüntetésére. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1ulceXt9AFI&feature=emb_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.