Közélet

Online turisztikai játékra hívják a családokat

Online turisztikai játékra hívják a családokat

2020. június 27., szombat
Online turisztikai játékra hívják a családokat

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy,Kajla? kampányát. Első lépésként elindult aKajla makett című játék, melyben az ország egész területéről húsz nevezetesség makettjét építhetik meg a gyerekek - írja a Magyar Nemzet.

A magyar vizsláról, Kajláról elnevezett kreatív és szórakoztató játékban a családok az erre a célra létrehozott

weboldalon

díjmentesen igényelhetnek egy-egy makettcsomagot, mely olyan kártyákat tartalmaz, amelyekből 3D-ben összeállítható egy-egy kiemelt hazai nevezetesség. A játék lényege, hogy a Magyar Posta közreműködésével házhoz szállított makettek összeállítása után a gyerekek azokról kreatív fényképeket készítsenek – akár egyedi díszítéssel, háttérrel vagy mesés környezetbe helyezve az elkészült nevezetességet, majd a művet tegyék közkinccsé a kampány weboldalán. (Arra is van lehetőség, hogy a szüleik segítségével a gyerekek otthonról letöltsék a maketteket, és kinyomtassák azok elemeit, így bárki összerakhatja akár mind a húsz nevezetességet.)

A cél az, hogy minél többen megismerjék és megjegyezzék Magyarország csodáit.

A közzétett fotók beküldői további maketteket kapnak ajándékba. A legszebb fotók feltöltői pedig fődíjként egy óriási Magyarország-térképet és egy teljes, a térképre helyezhető, húszdarabos makettszettet kapnak ajándékba. A játék

július 15-ig

tart

, addigra Kajla már újabb meglepetéssel készül – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.