Hírzóna

Nyolc autót karcolt össze egy szegedi férfi

Nyolc autót karcolt össze egy szegedi férfi

2020. június 28., vasárnap
Nyolc autót karcolt össze egy szegedi férfi
A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki több autót karcolt össze egy szegedi parkolóban. Rongálás miatt indult ellene eljárás - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. szeptember 14-én éjszaka egy lakótelepi házsor mögött nyolc autót karcolt össze egy közelben talált hegyes eszközzel. A járművekben csaknem egymillió forint kár keletkezett. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 72 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. A 62 éves férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.