Hírzóna

Két drogos tört fel egy kisteherautót Szegeden

Két drogos tört fel egy kisteherautót Szegeden

2020. június 24., szerda
Két drogos tört fel egy kisteherautót Szegeden
A szegedi rendőrök az elkövetéstől számított néhány órán belül elfogtak egy 33 és egy 20 éves férfit, akik feltörtek egy személyautót a városban. Eljárás indult ellenük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi június 20-án reggel, a belvárosban sétálva figyelt fel egy társasház előtt parkoló kisteherautóra. Odaléptek a járműhöz, felfeszítették az ajtaját, majd átkutatták. Cselekményük közben azonban egy járókelő megzavarta őket, aki azonnal tárcsázta a 112-es központi segélyhívószámot. Az elkövetők eközben távoztak a helyszínről. A körzeti megbízottak a kapott információk alapján rövid időn belül azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket, akiket a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A férfiak kihallgatása során gyanú merült fel arra, hogy előzőleg kábítószert fogyasztottak, amit a velük szemben alkalmazott drogteszt igazolt is. A szegedi és mórahalmi elkövetők ellen kábítószer birtoklása vétség, valamint lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.