Közélet

Eltűnt kisteleki férfit keresnek a rendőrök

Eltűnt kisteleki férfit keresnek a rendőrök

2020. június 26., péntek
Eltűnt kisteleki férfit keresnek a rendőrök

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 41 éves helybeli férfi megtalálásában - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A Kisteleki Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 41 éves Csúri Mihály eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi június 25-én délelőtt lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Csúri Mihály körülbelül 170 centiméter magas, 90-100 kilogramm súlyú, zömök testalkatú. Haja barna, rövidre nyírt, körszakálla van. Eltűnésekor fekete farmert, fehér pólót és fekete gyógypapucsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kisteleki Rendőrkapitányságon (6760 Kistelek, Petőfi u. 2). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.