Hírzóna

Egy tucat migránst állítottak meg Kiszombornál

Egy tucat migránst állítottak meg Kiszombornál

2020. június 26., péntek
Egy tucat migránst állítottak meg Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A rendőrök június 26-án 6 óra 5 perckor nyolc határsértőt tartóztattak fel Kiszombor külterületén. Ellenőrzésük során a csoport tagjai szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. Az egyenruhások később, 10 óra 25 perckor további négy - magát szír állampolgárnak valló - határsértőt tartóztattak fel Kiszombornál. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.