Hírzóna

Autót, szerszámokat és bútorokat is lopott a betörőpáros Szentesen

Autót, szerszámokat és bútorokat is lopott a betörőpáros Szentesen

2020. június 27., szombat
Autót, szerszámokat és bútorokat is lopott a betörőpáros Szentesen

Rövid időn belül rendőrkézre került az a betörőpáros, akik többek között gépkocsit, gyógyászati segédeszközöket, szerszámokat, szerszámgépeket és különböző használati tárgyakat tulajdonítottak el két szentesi ingatlanból - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 35 éves férfi és a 25 éves nő május 5. és június 23. között a kerítésen átmászva, többször is bejutott az egyik lakatlan szentesi ingatlan udvarára, ahonnan gépjárműveket, gyógyászati segédeszközöket, háztartási kisgépeket, bútorokat, szerszámokat, szaniter termékeket és egyéb használati tárgyakat tulajdonítottak el. Ezen kívül a 35 éves gyanúsított június 23-án hajnalban, a lakatot levágva bement egy szentesi melléképületbe és onnan szerszámokat, valamint szerszámgépeket vitt el. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók az ügyben tartott kutatások során az eltulajdonított vagyontárgyak nagy részét lefoglalták és visszaadták azokat a tulajdonosoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.