Közélet

Újranyitottak a megyei iparkamara irodái

Újranyitottak a megyei iparkamara irodái

2020. május 27., szerda
Újranyitottak a megyei iparkamara irodái

Újranyitottak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara koronavírus-járvány miatt március közepén bezárt irodái. A gazdasági önkormányzat szegedi, hódmezővásárhelyi, makói és szentesi ügyfélszolgálatainál több ügymenetben már –a higiénés előírások betartása mellett - személyesen is lehet ügyeket intézni. Vannak azonban még olyan területek, amelyeken csak előzetes telefonos bejelentkezés után várják az ügyfeleket. Jó hír, hogy az évente fizetendő kamarai hozzájárulás már a kamara honlapján, keresztül, bankkártyával is befizethető.

Az ügyfélszolgálatokon a belépéskor kötelező a kézfertőtlenítő és a szájmaszk használata. Emellett az ügyintézők és az ügyfelek közé leheletvédő plexifalakat is telepítettek, ezzel is minimalizálva az esetleges fertőzésátadás kockázatát. A kijárási korlátozás feloldását követően Szegeden, a Párizsi körúton hétfőn, kedden és csütörtökön 9 és 12 óra között, míg szerdán 13 és 16 óra között tart nyitva ügyfélszolgálat. Hódmezővásárhelyen, a Lánc utcában, valamint Szentesen a Budai Nagy Antal utcában hétfőn és pénteken 9 és 12 óra között, szerdán pedig 13 és 15 óra között intézhetők a kamarai ügyek. Makón, a Deák Ferenc utcában hétfőn és szerdán 13 és 15 óra között várják a vállalkozásokat. A csongrádi iroda várhatóan júniustól nyithatja meg kapuit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.