Hírzóna

Újból BikeSafe-akciót hirdet a szegedi rendőrkapitányság

Újból BikeSafe-akciót hirdet a szegedi rendőrkapitányság

2020. május 27., szerda
Újból BikeSafe-akciót hirdet a szegedi rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai újra várják a kerékpárosok jelentkezését az ingyenes regisztrációra - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez május 28-án 14 és 18 óra között. A szakemberek a Párizsi körút 16

22. szám alatt várják aprogramba jelentkezőket. ABikeSafecélja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorításaés a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól. A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét.Ehhez mindenkihozza magával a következőket: - kerékpárját - személyazonosító igazolványát - a kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés). Felhívják a figyelmet, hogy egészségünk védelme érdekében a regisztráció alkalmával, sorban álláskor az egymástól való 1,5-2 m távolságot tartani kell, valamint védőmaszkot is viselni kell a várakozás és a regisztráció teljes időtartama alatt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.