Hírzóna

Újabb drogtermesztőt kapcsoltak le Vásárhelyen - videó!

Újabb drogtermesztőt kapcsoltak le Vásárhelyen - videó!

2020. május 1., péntek
Újabb drogtermesztőt kapcsoltak le Vásárhelyen - videó!

A hódmezővásárhelyi rendőrök több mint egy tucat tő kendert találtak egy helybeli férfi lakásán, aki laboratóriumi körülmények között termesztette a növényeket. Kábítószer birtoklása miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozók április 28-án délelőtt tartottak kutatást a feltételezett elkövető hódmezővásárhelyi lakóhelyén. A szemle során a ház emeleti szintjén található fürdőszobában, a mosdó alatt kialakított rejtekhelyen 13 tő élő kendernövényt, valamint a termesztéshez használt eszközöket foglaltak le. A hódmezővásárhelyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az 50 éves férfit. Ellene termesztéssel, tartással elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. https://www.youtube.com/watch?v=5VnPujsMyc8&feature=emb_logo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.