Közlekedés

Sokan szabálytalanul kanyarodnak a rendőrség épülete előtt

Sokan szabálytalanul kanyarodnak a rendőrség épülete előtt

2020. május 14., csütörtök
Sokan szabálytalanul kanyarodnak a rendőrség épülete előtt

Majoros Gabriella gépjárművezető-oktató hívta fel lapunk figyelmét arra, hogy sokan nem veszik figyelembe a jobbra kanyarodást tiltó táblát a Párizsi körút és a Kossuth Lajos sugárút sarkán.

A gépjárművezető-oktató figyelmeztetett, az útépítés miatt megváltozott a kanyarodás íve, ezért több jármű nem tudott bekanyarodni a méretei miatt, így szükségessé vált a kanyarodás tiltása. – A kereszteződésben található tiltótábla egyértelműen jelzi, hogy tilos jobbra fordulni, sőt, még a besorolás rendjét jelző tábla is felhívja erre a figyelmet, ennek ellenére elég sokan bekanyarodnak – fogalmazott.Hozzátette, aki a tiltás ellenére bekanyarodik, az a zárt villamospályára hajt, ami szintén súlyos vétség.

Érdekes, hogy a szabálytalanul közlekedőket a jelek szerint nem zavarja, hogy a kereszteződés sarkán található a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság épülete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.