Egészség

Rendőr mentett életet a Mars téri piacon

Rendőr mentett életet a Mars téri piacon

2020. május 12., kedd
Rendőr mentett életet a Mars téri piacon
Egy napon ünnepelheti első és második születésnapját az a 65 éves szegedi férfi, akinek életét a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály egyik nyomozója mentette meg - közölteaKészenléti Rendőrség.

A szegedi Mars téri piacon történt az eset május 12-én reggel hat óra körül. A törzszászlós éppen munkába igyekezett, amikor az elárusító asztalok irányából kiabálásra lett figyelmes. Többen álltak körül egy földön magatehetetlenül fekvő férfit. A nyomozó közelebb lépett, de már nem észlelte sem az idős ember pulzusát, sem a légzését. Így a Police Medic képzésen tanultak alapján mellkaskompresszióba kezdett. Közben egy biztonsági őr értesítette a mentőket, akik a telefonon keresztül diktálták az újraélesztés ütemét. Mikor a helyszínre értek, átvették a férfi ellátását, és stabilizálását követően kórházba szállították. (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.