Hírzóna

Nem tudta elkölteni a lopott pénzt a makói tolvaj

Nem tudta elkölteni a lopott pénzt a makói tolvaj

2020. május 26., kedd
Nem tudta elkölteni a lopott pénzt a makói tolvaj

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki készpénzt vitt el egy ingatlanból Makón - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2019. augusztus 8-án hajnalban, a kerítésen átmászva jutott be a családi házba. A helyiségeket átkutatta, ennek során több ezer forintot vett ki a sértett pénztárcájából. Ezután az udvarról hangfalat, akkumulátort, létrát és vascsöveket szedett össze. Cselekménye közben felébredt az idős tulajdonos és megzavarta a férfit, aki elmenekült. Az egyenruhásokrövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a 25 éves férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Szegedi Járásbíróság 2019. augusztus 10-én elrendelte letartóztatását. A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy irataitmegküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.