Hírzóna

Halálos vonatgázolás történt Monornál, késnek a szegedi IC-k

Halálos vonatgázolás történt Monornál, késnek a szegedi IC-k

2020. május 9., szombat
Halálos vonatgázolás történt Monornál, késnek a szegedi IC-k

Vonat gázolt el egy embert Monornál szombat délután, a baleset miatt estig 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani Üllő és Monor irányába - közölte a Mávinform. A rendőrség tájékoztatása szerint az elgázolt férfi meghalt.

A Mávinform közösségi oldalán azt írták, hogy a Záhonyba tartó Bereg-Kraszna InterCity gázolt el egy embert, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon kell késésekre számítani délután és este. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elgázolt 65 éves férfi a helyszínen meghalt. A baleseti helyszínelés végéig - várhatóan 18-19 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Üllő és Monor között - tette hozzá a Mávinform. Felhívták a figyelmet, hogy a Nyugati pályaudvar tetőzetének felújítása miatt módosított menetrend van érvényben, amiről a

www.mav.hu/nyugati

oldalon lehet tájékozódni. MTI

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.